Desert budinca de paine cu fructe

de Lau in Dulciuri, 3 Apr 2020 | 1704 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paine taiata felii
  • 200 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 5 oua
  • 200 g iaurt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 30 g unt
  • fructe (eu am avut mure,zmeura si capsuni)
  • 2 linguri zahar brun
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert budinca de paine cu fructe:

 Intr-un bol batem laptel cu zaharul, zaharul vanilat, esenta, iaurtul, un praf de sare.

Se unge o tava cu unt, adaugam un strat de felii de paine. Adaugam1/2 din compozitie de oua, lasam 5 min sa absorba lichidul.

Intre timp aprindem cuptorul la 180 grade C.

Adaugam fructe dupa gust (sau putem adauga fructe uscate), restul de amesteca de oua, untul ramas taiat si presaram zahar brun.

Dam la cuptorul incalzit pana ce este rumenita frumos cca 45-50 min.

Se lasa sa se raceasca dupa care o servim cu zahar pudra sau miere de albine si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert budinca de paine cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura diplomat cu fructe